Om oss

Jag har ända sedan gymnasiet älskat redovisning och har byggt på min gymnasieutbildning inom ekonomi med en 2-årig KY-utbildning(KY = Kvalificerad Yrkesutbildning) till redovisningskonsult i Göteborg. Efter utbildningen fick jag direkt jobb på Klintehamn Redovisning och var kvar tills kärleken lockade över mig till Göteborg. Fick då en tjänst på Manpower Göteborg och blev uthyrd till Maersk Lines huvudkontor Göteborg, i ett år. Därefter blev det en anställning på en mindre redovisningsbyrå i Varberg, men så blev längtan till Gotland för stor och flyttlasset gick åter till ön. Sedan 2008 har jag varit anställd vid Klintehamn Redovisning och 2009 fick jag min auktorisation ifrån SRF. Hösten 2011 erbjöds jag att överta företaget och tog då chansen att kunna styra min framtid inom redovisningsbranschen och skapa något eget.

På kontoret arbetar

  • Anna Lickander, Auktoriserad Redovisningskonsult. Bor på föräldragården i Eksta tillsammans med sambo och två barn(födda 2010/2012), hund och katter. Ekonomiutbildning både ifrån gymnasiet och 2-årig yrkesutbildning i Göteborg. Auktoriserad sedan 2009. Älskar kriminalserier och mordgåtor, både som film eller böcker.
  • Sofie Nilsson, Redovisningsekonom/Redovisningskonsult. Bor i Sanda tillsammans med sambo och två barn. Kommer senast ifrån Försäkringskassan där hon arbetat under många år.

Vi är en redovisningsbyrå som vänder oss till små och medelstora företag.

Vi är medlemmar i Srf Konsult, vilket innebär för dig som kund en kvalitetsstämpel på våra tjänster. Att vända sig till en Auktoriserad konsult är en trygghet för dig som företagare. En Auktorisation ställer krav på konsulten och visar på att denne har den kompetens och utbildning som krävs för att utföra sin verksamhet enligt uppsatta riktlinjer för professionen(läs mer om detta på Varför en auktoriserad redovisningskonsult).

Vi kan hjälpa dig med enstaka tjänster eller en helhetslösning utformad enligt Dina önskemål. Redovisningssystem som vi arbetar i:

  • BL administration
  • BL Bokslut/BL Skatt
  • Fortnox (helt webbaserat system)

Vår kundstock består av företag inom jordbruk, bygg- och anläggningsbranschen, massage, RUT, skogsentreprenad, restauranger, konstnärer, författare, artister, rörmokare, elektriker, fastighetsförvaltning, hästuppfödning, webbdesigner. Vi har mångårig erfarenhet av både enskilda firmor, aktiebolag, handelsbolag, ekonomiska föreningar och ideella föreningar.

Vi kanske kan hjälpa just Dig med ditt företag? Ta gärna kontakt med oss för ett första möte.

Anlita en auktoriserad redovisningskonsult!

Klintehamn Redovisning AB

Adress:
Södra Kustvägen 14
623 77 Klintehamn   

Kontakta oss

Telefon: 0498-24 14 30
Fax: 0498-29 19 20
E-post: info@kred.se

Social media